nyheter

Mange typer pakkebånd er tilgjengelig.La oss dykke inn i de mest populære alternativene.

Maskeringstape

Maskeringstape, også kjent som malertape, er en av de mest allsidige, trykkfølsomme pakkebåndene som finnes.Det er en papirtape som vanligvis brukes i maling, håndverk, merking og lett emballasje.Det er et godt valg for å unngå å etterlate merker eller rester på emballasjen.

Maskeringstape kommer i forskjellige farger, bredder og tykkelser for mange forskjellige formål.Den er også tilgjengelig i spesialiseringsvarianter, for eksempel varmebestandig maskeringstape trygt for baking eller fargekodet maskeringstape for å hjelpe deg med å organisere.

Filamenttape

Filamenttape er en kraftig, sikker pakketape.Også kjent som stroppingstape, inneholder filamenttape tusenvis av fibre sammenflettet og inngrodd i en selvklebende bakside.Denne konstruksjonen gjør filamenttape til et slitesterkt alternativ med høy strekkfasthet som unngår riving, splitting og slitasje.

I tillegg til allsidighet, glassfiberforsterket styrke og holdbarhet, er filamenttape populært for ren fjerning.Bransjer som bil, elektronikk, mat og drikke og generell produksjon bruker det til å:

  • Forsegl beholdere.
  • Sett sammen og sikre gjenstander.
  • Forsterk beskyttende emballasje.

Du kan velge filamenttape i ulike farger, styrker, bredder og tykkelser for å passe dine behov.

PVC-tape

PVC-tape består av en fleksibel polyvinylkloridfilm belagt med et naturlig gummilim.Den kan strekke seg uten å brekke på grunn av dens elastiske egenskaper.

PVC-tape er ideell for tunge bruksområder, for eksempel frakt av store deler eller store forsyninger.Arbeidere liker å bruke den fordi den løsner fra rullen stille, ikke fester seg til seg selv og justerer seg enkelt om nødvendig.

Ytterligere funksjoner til PVC-tape inkluderer:

  • Høy styrke og holdbarhet.
  • Vann motstand.
  • Evnen til å følge flere kilder, inkludert papp.

Du kan kjøpe PVC-tape i ulike tykkelser, bredder, lengder og farger.

Lim

Du kan velge emballasjetape formulert med forskjellige lim.Her er tre limalternativer:

  • Akryl: Selv om de er litt dyrere, kan tape med akryllim holde seg i ekstreme varme og kalde temperaturer, slik at du trygt kan sende produkter uavhengig av klima eller vær.Det er et toppvalg for plastmaterialer, men det er også nyttig for andre materialer.Akryltape er egnet for pakker som oppholder seg på lager eller et enkelt sted i en lengre periode.
  • Smeltende: Smeltende tape er laget av termoplastiske polymerer.Selv om den ikke kan fungere ved de samme ekstreme temperaturene som akryltape, er smeltetape sterkere.Det er egnet for frakt av produkter i relativt jevne temperaturer.
  • Løsemiddel: Løsemiddelklebende pakkingstape er ideell for tunge pakker og kan fungere godt i høye temperaturer og fuktighetsnivåer.

Temperatur

Temperatur kan spille en betydelig rolle i effektiviteten til båndet ditt.For eksempel, i kaldere miljøer, kan tape miste vedheft og bryte forseglingen du har laget.

Du kan unngå dette problemet ved å bruke spesialtape.Som diskutert kan mange tapevarianter romme varmt eller kaldt vær.


Innleggstid: 10-november 2023