nyheter

Kartongforseglingbåndhar et ikke-gulnende og UV-bestandig akrylbasert limsystem.Akrylkartongforseglingbåndopprettholder sine klebeegenskaper bedre og lenger; De yter bedre ved ekstreme temperaturer.De er mer motstandsdyktige mot aldring, forvitring, sollys og misfarging enn smeltebånd.

Den kan bli mer personlig med ulike typer farger og logoutskrift.Det er en effektiv og økonomisk måte å annonsere eller skille mellom ulike produkter for innbinding og forsegling.

Printed tape er et effektivt generelt reklameverktøy som hjelper din bedrift med å skille seg ut i markedet, og en slags sikkerhetstape også.

Vårt firma leverer ulike typer produkter.Høy kvalitet og gunstig pris.Vi er glade for å motta din forespørsel, og vi kommer tilbake til så snart som mulig.Vi holder oss til prinsippet om "kvalitet først, service først, kontinuerlig forbedring og innovasjon for å møte kundene" for ledelsen og "null feil, null klager" som kvalitetsmål.For å perfeksjonere vår service, gir vi produktene med god kvalitet til en rimelig pris.


Innleggstid: 09-04-2020