nyheter

Det erPakke-teipog stasjonær tape.Lett materiale, sterk anti-trekkkraft, uforanderlig farge og kvalitet, høy vedheft, forsegling lydig.Godt lim på artikkeloverflaten.Skade overflaten på pakken når den skrelles.

BOPP-tape bruker BOPP-film som underlag og belagt med vannbasert akryllim, brukes hovedsakelig til kartongforsegling, innpakning, lett-kanalpakking og skrivesaker. Egendefinert utskriftstype er tilgjengelig. Vi kan tilby OEM-tjenester, vennligst gi oss beskjed spesifikke forespørsler.

BOPP eller OPP selvklebende tape-serien er en tynn førsteklasses BOPP-film belagt med et akryllim med gode egenskaper.Den er svært tilpasningsdyktig og oppfyller eu ROSH-standarden, miljøvennlig.

Vi kan tilpasse hvilken som helst farge, hvilken som helst størrelse og tykkelse på tapen for deg.Men hvis du ikke har peiling på størrelsene og tykkelsen, kan den normale størrelsen i følgende skjema hjelpe deg.Sørg for at du kan tilby oss de detaljerte dataene om posen før du sender oss en forespørsel.Slik at vi kan tilby deg tilbudet første gang.


Innleggstid: 09-04-2020